Tilbud og priser             


        If you want to sound like a pro.

Hos Tower Sound Studio kører vi fastprispolitik, hvilket betyder at du altid ved, hvad du får for pengene.


Du kan dog også vælge en timebaseret betalingsform til specielle opgaver, såsom indtaling. Det vil dog i langt de fleste tilfælde være klart fordelagtigt at vælge en fast pris, når du ønsker at indspille et eller flere tracks, da der bliver kælet for detaljerne i mange timer under indspilningen samt under den efterfølgende redigering af dine tracks.


Musikproduktion


Vi tilbyder fuldt musikalsk arrangement samt redigering - herunder har vi muligheden for at gøre brug af akustiske guitars og bas, keyboard, samt digitale trommer, strygere, synths, percussion, og mange flere instrumenter - og vi beslutter gerne i samråd med dig, hvordan hvert track skal arrangeres musikalsk.


*Indspilningspris: kr. 2850.00,- pr. track

*Indspilningspris med begrænset arrangement: kr. 1450.00,- pr. track


Der leveres et stk. mastercd med det samlede projekt (både en wav-file og en mp3-fil). Kopier kan tilkøbes.Til polterabend:

Du indsynger din solovokal til den karaokeversion, du udvælger ud fra vores karaoke-liste. Der leveres en master-CD med den originale wav-file/mp3-file af det færdigredigerede track i en moderne slimlinekassette. Kopier kan naturligvis tilkøbes efter ønske.


*Karaoke/polterabendindspilning: kr. 1299.00,- pr. trackMusikvideoproduktion


*Et stk. musikvideoproduktion til din sang: kr. 4950.00Øvrige opgaver:*Mixing eller mastering af projekter indspillet andre steder (pris efter aftale).

*Hyr John A som producer (pris efter aftale)

*Indtaling/speak/tape til cd/specielle opgaver: kr. 379.00,- pr.time.